Hem > Meningen med livet > Jippie

Jippie

 Duschat

Nu har jag Lånat Tubens dusch två gånger, morsans dusch en gång, syrrans två.. ganska roligt att åka runt å testa folks duschar faktiskt :P
Jag gör ju inte detta för att jag är nå slags nudist freak som vill vara naken i andras våtutrymmen utan för att mitt badrum är ju ”under renovering”, just nu i stadiet ”helt still” så det kommer dröjja ett tag känner ja på mig.

%..

Var och söp i Arbrå i fredags också, satt hemma hos Gunnar nästan hela kvällen och bara pratade med varandra å flummade.. det var Grymt roligt och precis vad jag behövde för att tänka på annat! Tack alla kompisar att jag har er!
fick en kommentar att, min skrivstil var i nivå med en 6årings och skulle en Grafolog (människa som tolkar skrivstil) försöka bedömma vilken slags person jag är, så skulle han gå bet..

det hela fortsatte att jag var på Oppmans 25års fest på Lördagen också, fick skjuts av Någon som Amanda kände till lokalen.
Vi var nämligen i Löten skola 3km utanför Kilafors.. det blev ett jävla hallaballoa där, jag har väl nån minneslucka :P

men överlag var det skitkul =)

Imorn bär de av till Funäs för att tokjobba i en vecka rakt av tror jag, för att kunna ta igen tid nästa vecka! :S

Categories: Meningen med livet Taggar:
  1. Axel
    mars 26th, 2009 i 21:31 | #1

    ”vara naken i andras våtutrymmen” kan man ju tolka på mitt sätt också ;D

  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu