Hem > Meningen med livet > Radio tråkigt

Radio tråkigt

sitter ju å bränner en massa jävla bil per dag med bilen.. å lyssnar på radio.

Idag skulle man ringa in å prata om bästa bus man gjort..

Så jag ringde in och berätta om när… vi satt på ett lan för typ Aplänge sen, å vi var bara fyra pers där och spelade Quake2, men jag öppnade ett till Quake2, så vi var 5st inne på spelet, eftersom vi inte hade internet(förutom ett modem som var inkopplat, men inte Uppkopplat) så blev alla rädd och trodde någon hade hackat oss.. och blev helt förstörd när jag bytte fönster och körde med denna andra karaktär.. berättade även om en annan sak..

förutom detta så finns de så mycket roligt man minns,, fan de är roligt med Practical jokes ;)

Förutom grabbarna på jobbet som alltid lyssnar på radio, så var det bara Camilla C som hörde mig ;)

aja,, nu ska ja lägga mig å glo hotell-tv

Categories: Meningen med livet Taggar:
 1. Axel
  mars 26th, 2009 i 21:35 | #1

  Men vafan!
  Det var väl P3 va?
  Jag hörde ju vissa av de där practical jokes, men inte ditt..

  Fast jag har ju hört det tidigare ;)

 1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu