Hem > Meningen med livet > Drömmar och verklighet

Drömmar och verklighet

Fortfarande har inte Malin hört av sig på nått enda vis, jag har inte en aning om vad som händer med den nya pappan eller barnet, å hon blir bara sur om jag ringer,, Hon har väldigt lätt att komma över en bara sådär.. kan inte ha varit värd mycket i hennes ögon,Nu är ja bara förbannad å fattar inget.

Är uppe i Gällivare igen iaf.. inge gym idag! var fan fyra dagar sen nu, men jävla tvättmaskinen funka inte, så har inte hafft nå kläder att gå i typ.. å vägra gyma i dom sista plaggen ja hade..Men imorn blir de gym!! Bröst å triceps!

sommaren som kommer så kanske jag sticker till Los Angeles för att hälsa på en tjejkompis, kommer bli bra mysigt! *fått lite Californication smitta* bra jävla serie!! :)

nhä, over and out igen då..

Categories: Meningen med livet Taggar:
  1. Jag
    maj 10th, 2010 i 22:12 | #1

    Komigen nu. Uppdatering!

  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu