Hem > Meningen med livet > Kontraster

Kontraster

Jobbet visar Kontrasten

alltså,, var ute å plumsade i snön, var tvungen å gå uppför en mycket brant backe! å en bra lång bit, för det finns inte alltid vägar fram dit jag ska jobba. men när jag väl är framme, så får man bara lust å ge upp jobbet alltså. för där sitter det en fyra grabbar i en stuga, som dom ved-eldar och dricker bärs, med sina skotrar utanför, inte ett ljud av civilisation runtomkring, inga vägar ens, och en utsikt över alla berg med solen som låg mot dom! fyfan vad jag hade velat bytit plats med dom! jag däremot, jobbar på uppsägning och övertid i blöt å jobbig snö.
kom senare till en mätare, vars det absolut inte fanns en tillstymmelse till väg fram till, för den låg fan mitt i ett skoterspår ute på ett berg, var tvungen å gå säkert 700meter.. filmade lite när jag stod på mitten, ni måste se!

har lagt upp den på min Facebook! funkade inte här.. skitsida :P

Categories: Meningen med livet Taggar:
  1. Anki
    mars 18th, 2009 i 20:44 | #1

    Det är därför jag åker till fjällen på semester och inte för att jobba..;)

  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu