Hem > Meningen med livet > lite lättnad

lite lättnad

Först, Malin tyckte inte om att jag satt här å skrev om vad jag kände och vad som hände.. men det får hon ta.

däremot så kände jag nu, att jag blev lite lättad, hon skrev och förklara lite varför hon inte ville träffas/pratas.. om än en liten förklaring så tar jag det jag får.

Jag hade pratat lite skit om en viss person och det hade retat gallfebern på Malin,  jag ångrar att jag sa detta, men så hemskt var det inte, det bara slant förbi i samma samtal som ”varför jag är glad att det är med dig jag har barn”, men detta samtal hade vi säkert för en månad sen.. det har väl pyrt rejält.

så nu känner jag att det löste sig lite, för mig iaf. hon vill fortfarande inte ses, men det spelar ingen roll just nu.

Nu däremot ska jag jag njuta av helgen.
ha det bra alla

Categories: Meningen med livet Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu