Hem > Meningen med livet > Svart helg

Svart helg

öl

Jo jag drack öl i lördags, stod inte ut med allt skit. skulle ju vara nykter för att visa att vi var två om att ha barn, men eftersom hon skiter fullständigt i mig så blev det öl. SÅ avslappnande!
hon ville inte att jag skulle skriva om henne, å efter detta inlägg finns det inget att skriva,  det jobbiga är att, Malin skrev som titel på Facebook, nått om att hon längtar tills hon kan flytta till Linköping, det känns som att, ska hon flytta dit så kan jag aldrig träffa sonen min, ett barn med en annan person brukar innebära att man binder ner sig och får ge upp vissa drömmar.. Men flyttar hon ner dit, så säljer jag allt å sticker efter! ger fan inte upp bara för hon flyttar! Min son ska få träffa mig, sådeså!
Inte för ja tror att hon kommer flytta, men att ens behöva nämna det, gnager på en :(

Jobb

Imorn är de jobb i sveg,funes å alla dom där ställena..
På Tisdag åker man fram å tillbaks 6 timmar för att få vara med i Mödragruppen! Pappans roll den här gången, ska bli roligt! sen tillbaks till jobbet uppåt i norr, tror det kommer skina bra med sol den här veckan! härligt.

Categories: Meningen med livet Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu