Hem > Meningen med livet > jadu..

jadu..

Malin

Hon är för er som inte förstått, modern till min ofödda son.
vi var ihop i början, men antar att hon kände att det blev krystat så hon gjorde slut.
visst det var väl bara så, det kändes förjävligt men så är det.

men nu får jag inte träffa eller prata med henne, hon blir skitsur för att jag bara vill träffa henne å kolla hur hon mår..
känns som hon bara stöter bort mig totalt, för hon vill tydligen inte ha någon hjälp alls av Han som gjorde henne gravid.
jag har bara visat stöd och glädje över detta, men har bara fått skit.Såg henne på stan nyss, ringde upp henne å sa att jag satt precis där hon gick förbi å fråga om hon ville gå förbi å bara säga hej, det gick inte, hon var fullt upptagen med att ta sig mot pappas bil. sjukt dålig stil.

värsta var, under den tiden vi var ihop, är när man sitter bredvid henne och bara vill hålla handen men hon ryggar tillbaks för hon säger att det är för varmt att hålla handen, det får en att känna sig som att man inte ens är bra nog att ta på.

varför är hon så emot mig tror ni ? Antar att tonårshormoner och gravida hormoner ställer till en heldel, men att bli helt känslomässigt blockerad är en annan sak. Allt jag vill är att bli en bra pappa!

tänk bara tanken, om en annan kille kommer in i Malins liv, å uppfostrar min son så han kanske kommer kalla honnom Pappa och mig för ”gabbe” då smäller jag ju av..

MEN

för att få skallen på andra tankar håller jag mig hos kompisar och andra bekant, som just nu är jag hos Oppman och umgås lite, imorn blir det att fixa med a-kassan och lite joll, åka över till Joel i arbrå för att kolla lite kanske..

börja riva lite i toagolvet ska jag nog också göra..

Categories: Meningen med livet Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu