Hem > Meningen med livet > TJolahopp

TJolahopp

Ja då ligger man i sängen på boendet då..åkt över 40 mil med bilen idag.. apjobbigt..

Med all tid i en bil så blir det mest tankar på Malin och våran son som kommer sen..tankar om hur man ska göra, jag är kluven.

Däremot, så får ja ju inte träffa henne, så jag känner att jag har det bättre här på boendet i sveg än att åka hem, för där hemma har jag ingen dusch å inget att göra iallafall, känns som ja skulle kunna jobba här varje dag fram tills att sonen kommer..

Kollade på Friend precis, en av snubbarna fick reda på att han var pappa, jag minns så väl den känslan man fick när Malin berättade det för mig.. helt otroligt va djupt det kändes. Nu i efterhand så var det också den bästa händelsen för mitt liv.. efter den dagen har jag inte druckit en droppe sprit eller ens tänkt på att ragga på någon annan brud.. så glad över vad som kommer komma, men mer kluvna tankar angående Malin och mig finns det inte..

aja tv å sova nu..

Categories: Meningen med livet Taggar:
  1. Axel
    mars 10th, 2009 i 22:32 | #1

    Det är inte lätt att ha trampbil Gabbe! ;D

  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu