Hem > Meningen med livet > Kaffenykterist

Kaffenykterist

Å det svider att vara utan kaffe, just nu skulle jag behöva en stor kopp!!

har skurat å rengjord diskhon precis, fixat mat till jobbet imorn, åså Sov ju Rein, en jobbarkompisar från Gävle hos mig igår för att han inte hade fått boende av chefen ännu, nu åkte vi dit å lämnade av han, men det var så dött boende, inget att äta med, inget att laga med, inga glas ens,, jadu chefen, ett par väggar räcker inte :P

så han kommer säkert över till mig ikväll å slaggar en gång till.

Jag ska iaf banne mig städa nu också när ja väl börjat göra nå nyttigt.. som dammsuga plocka bland skräp osv..

Å Camilla kommenterade mitt förra inlägg att hon också såg månen,, men ja måste säga det, Ni har skåne-måne, den är inte alls lika fin som Hälsinglands Månen ;)

Categories: Meningen med livet Taggar:
  1. Inga kommentarer än.
  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu