Hem > Meningen med livet > Igår var månen i perigeum och jag full..

Igår var månen i perigeum och jag full..

Månen

 Ja, Igår vid 22 tiden så var månen närmare än vad den varit på 15 år, det händer en gång per år när den är som närmast, men denna gång var det tydligen väldigt nära alltså.. Jag kollade på den, och den var grymt fin! helt molnfritt/stjärnklart också!

men som sagt, igår drack man vin/öl å Tuben, Biffen, linda å linnea var här å gjorde mig sällskap i detta, sen drog vi ner på stan å in på tranan.. ganska kul faktiskt.

men nu är det dagen efter, ölburkarna är bortstädade och jag laddar upp ångesten för att jobba imorn, Rein från Gävle ska börja jobba i Edsbyn med mig, så nu imorn ska han sova hos mig i brist på att chefen inte gett han boende längre.. =P

Kanske blir Gävle nästa helg, får se.. har ju egentligen inte råd med mat ens, men vadfan :P

Categories: Meningen med livet Taggar:
  1. camilla
    januari 12th, 2009 i 16:08 | #1

    Jag tittade oxå på månen igår. så jävla fin den va !

  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu