Hem > Meningen med livet > jamen!

jamen!

Var ett jäkla tjat om att jag inte skriver nå blogg längre ?!?

Melvin -Sonen

Grabben min är uppe i 5,5kg stor iaf, men han bara ammar,sover å skiter fortfarande så inte värst mycket man kan göra, köpte en såndär bäbis-vakt-radio till Malin, tänkte köpa den grymmaste dom hade, men dom kostade ju bara 2500kr med inbygd nattkamera och fjärr-startade vaggvisor, lite overkill kanske ;)

JOBB

Själv sitter man i Gällivare och ska jobba fram tills på Torsdag, är väl sol och regn om vart annat här, var ut å gick med Micke på stan precis, vilken jäkla raggarrunda dom har här, nästan värre än Edsbyn! fram å tillbaks på en å samma gata åker dom å tutar vid gupp och annat :P

Hemma

mitt hus är fortfarande under renovering i badrummet, för den där jäkla vattenskadan som var från förra ägaren,, bott hos min syster i fyra månader för att kunna fixa hos mig under tiden.. Men har börjat städa och fixat till det mesta, så kanske en månad kvar innan man kan flytta in, kanske två med tanke på ekonomiska situationen..

de va den uppdateringen det.. ingen som läser iaf :P

 1. Askel
  juli 11th, 2009 i 01:23 | #1

  Haha Ja, se det som utpressning. Skriver du inte så skriver folk för att du ska skriva. Så du skriver för att slippa se när alla skriver för att du inte skriver.
  Ellerhur?! :D

 2. Millan
  juli 11th, 2009 i 13:29 | #2

  Äntligen en uppdatering :D !!

  Jobbigt med vattenskadan!

 3. Anki
  juli 11th, 2009 i 18:23 | #3

  Vi är ju faktiskt flera som är här inne å läser..:P

 1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu