Hem > Meningen med livet > En måndag

En måndag

I helgen flyttade man till syster sin, för att börja med renoveringen av mitt badrum och ta hand om all vattenskada.
var över till Gävle en sväng och parta lite, samt snacka med thomas, tog en Pizza med honnom å hans fru.

Melvin är senaste förslaget men namn på sonen min iaf. bara längtar tills han ska komma nu!
Jag å Malin pratar knappt så, det sker inget mer där direkt. jag har varit hos Kurator däremot!
fick prata om hur det är mellan oss och lite känslor kring allt.. kände mig lite som Mafiabossen i ”Analyze this” som efter första pratstunden säger ”vadfan,, fixa min skalle nu då, hur mycket tid behöver du egentligen? trolla med skallen” :P

som sist, så sitter jag å glor på ”unga mödrar” igen, roligt att se!

Tvättade sommardäcken (fälgen) i helgen också, två timmar tog det men jääävlar va fin dom blev ;)
för fin för att monteras tillochmed, så väntar med det tills all snö är borta och dom kanske sopat gatorna..

en notis för min karma btw,, När jag åkte hem från jobbet, så satt en gammal man vid vägkanten och viftade,  stanna å fråga va han ville, han mådde så dåligt att han ville få skjuts till Sjukhuset,  å jag skulle in till stan så jag skjutsade dit han, fick en hundring av han för det också, Katching i plånboken och i Karma-ryggsäcken, för DEN har varit lite tom på sistonde känns de som :P

Categories: Meningen med livet Taggar:
  1. Anki
    april 6th, 2009 i 18:31 | #1

    Visst gjorde dem..:)

    Det låter som att du är riktigt trevlig mot farbröderna iaf.. Hoppas han inte mådde allt för dåligt…

  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu