Hem > Meningen med livet > bakverk å huvudvärk

bakverk å huvudvärk

Helgen…

Spenderat tid med Malin, men hon har hormonrus så allt man gör och säger är fel och irriterande, vi skulle ses hos mig idag, så våra föräldrar skulle kunna fika lite, jag bakade tillochmed en kladdkaka och vispade grädde så jag hamnar på mer plus hos dom, men Malins humör stannade av det hela som sagt..

hon vill ha tid för sigsjälv, men vi ses knappt en dag i veckan,  för under vardagarna är jag för trött å på helgen så har vi båda andra planer hela tiden, så en dag per vecka har det blivit.. men hon får väl vara för sigsjälv så länge hon vill..

ni ska få se en bild på mitt bakmästerverk iaf =)

dsc01738.JPG

Categories: Meningen med livet Taggar:
 1. Bror R
  februari 16th, 2009 i 18:27 | #1

  Grymt god kaka iaf :) synd man blir tvungen springa ett extra varv runt sjön för att bränna bort den bara ..
  tjo ho, bror…

 2. Joel
  februari 22nd, 2009 i 21:00 | #2

  Ser mäktigt god ut! fan du får väl ta med dig någon kaka till arbrå så man får smaka.. … … ja.. eller så kan jag maka mig iväg och hälsa på i bollnäs.. =)

 1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu