Hem > Meningen med livet > Modern till min Son

Modern till min Son

mycket frågor är det tycker ja..

Men både jag och Malin fick reda på att hon var med barn bara för någon vecka sedan, å då var det för sent att göra abort, så nu kör vi hårt på detta.. Vi var ju inte tillsammans men varken hon eller jag vill vara med någon annan nu, jag ger henne all min tid iallfall, å jag hoppas verkligen det kan bli nått mellan oss. man ska ju inte tvinga sig in i nått man inte vill, men jag kan verkligen se att detta funkar!

Och jag har önskat att hon flyttar in hos mig, så jag får närmare till både henne och Sonen.

å alla Önskar att få se en bild på den blivande morsan,

Malin my babe

Å där var den.. så fin dom båda..

Dagens blogg – Completed!

Categories: Meningen med livet Taggar: , , ,
  1. Axel
    januari 20th, 2009 i 00:03 | #1

    Haha Snyggaste bilden på henne då..

  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu