Hem > Meningen med livet > The lost dude

The lost dude

Lördag – 19:00 – 02:00

Här satt man i sin lugnan ro igår och trodde ingen ville gå på bio med mig och så rätt jag hade, men däremot så kom Axel in med sina techno brallor, han satt å snackade med alla tjejer på min msn lista åså spela vi lite Guitar hero 3.

sen blev klockan 01:00 och då blev de dags att åka till Kilafors och kolla så Oppman å johan skötter sig, det gjorde dom.

Lördag(söndag) – 02:00 – 05:00

Mot bollnäs igen för att bemöta folkliga strömmen vid tranans stängning..  Träffade på Tuben å hans liga, så dom fick skjuts hem till Arbrå. Där satt vi alltså på efterfest fram till 05 nångång på morron med dessa halv/hel lulliga människor samt fick även träffa på Tubens ragg! fick liten stöt av magi och testate lite på axel också, lite roligt var det också..
Sen blev det hem och sova!!

Söndags tankar om Malin

Malin är hemma och har feber! så ska försöka bjuda in migsjälv och få mig en kram eller två minst idag iaf! annars klarar jag inte av arbetsveckan känner ja! Har ju köpt gurka/morötter med dipp som jag tänkte dela med henne..

vissa har kanske splittrade känslor om att jag å malin har ett barn tillsammans, visst inte nå planerat och det är en ålderskillnad med mig som den äldre, men jag ser bara fram emot detta och det finns gott om exempel där åldersskillnaden är brutal och rent av äcklig, ett exempel som ni alla vet om är säkert Radiprofilen Gert fylking, vars fru är 25 år yngre än han! visst, det är inte alls samma sak som att han vore 30 å raggade på en 5åring, 17-24 som jag å malin är detta år är inget farligt vad jag anser.

Categories: Meningen med livet Taggar:
  1. Tifa
    februari 22nd, 2009 i 22:21 | #1

    therese aka tifa???? hmm fatta noll??

  1. Inga trackbacks än.

Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu